Ελλαδα

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της επίθεσης με σύριγγα στην Καισαριανή

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το υγρό που περιείχε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή
© Mega

Καισαριανή: Επίθεση με σύριγγα σε νεαρή γυναίκα - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη και βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις του άνδρα που επιτέθηκε πριν από λίγες ημέρες με σύριγγα σε νεαρή γυναίκα στην περιοχή της Καισαριανής. Ο άγνωστος άνδρας, τον οποίο αναζητούν οι αρχές, κάρφωσε τη σύριγγα στο πόδι της γυναίκας και τράπηκε σε φυγή. 

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, ο άνδρας ακολουθούσε τη 26χρονη, η οποία περπατούσε μαζί με μία ακόμη γυναίκα σε πεζοδρόμιο της Καισαριανής. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο δράστης βγάζει μια σύριγγα και την καρφώνει στο πόδι της κοπέλας, πάνω από το ρούχο, που φορούσε. Μπορεί να έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως, το πρόσωπό του καταγράφηκε σε κάμερες καταστήματος της περιοχής και οι αστυνομικοί θεωρούν θέμα χρόνου την ταυτοποίησή του.

Η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό;

Το περιεχόμενο της σύριγγας εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, με την ανησυχία να είναι έκδηλη, καθώς σε περίπτωση που ήταν μολυσμένο, ενδεχομένως να έχει περάσει στον οργανισμό της γυναίκας.

Σύμφωνα με το «Κοινωνία Ώρα Mega», η σύριγγα περιείχε γενετικό υλικό, πιθανότατα του δράστη της επίθεσης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περιείχε σπερματικό υγρό.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο άγνωστος δράστης άρχισε να την παρακολουθεί, την πλησίασε και της κάρφωσε στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, μια σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό. Οι αρχές αναζητούν τον δράστη έχοντας στα χέρια τους τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην περιοχή.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv9uicso4nlt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ