Ελλαδα

Εντοπίστηκαν 25 εγκλωβισμένοι μετανάστες σε πύρινο μέτωπο στον Έβρο

Δεν είναι σαφές πότε πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στον Έβρο
Φωτιά στον Έβρο © Eurokinissi

Έβρος: Εντοπίστηκαν 25 εγκλωβισμένοι μετανάστες - Δεν είναι σαφές πότε πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

Σε ασφαλές χώρο μεταφέρθηκαν πριν από λίγη ώρα 25 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν από πυροσβέστες και αστυνομικούς να έχουν εγκλωβιστεί ανάμεσα στη Δαδιά και στο χωριό Γιαννούλη, στον Έβρο.

Οι νεαροί, είχαν εγκλωβιστεί από το πύρινο μέτωπο, δεν γνώριζαν πού έπρεπε να πάνε και εντοπίστηκαν από σωστικά συνεργεία σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, όλοι τους θα εξεταστούν από ειδικούς, αλλά εκ πρώτης όψεως δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση υγείας.

Αυτό που θα προσπαθήσουν να μάθουν οι αστυνομικοί είναι το πόσο καιρό βρίσκονται στην περιοχή οι μετανάστες. Εαν δηλαδή έχουν εγκλωβιστεί εδώ και ημέρες ή εάν πέρασαν στο ελληνικό έδαφος τα τελευταία 24ωρα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, από τις πρώτες επαφές με τους διασωθέντες, δεν φαίνεται να υπάρχουν αγνοούμενοι από το συγκεκριμένο καραβάνι, με τις έρευνες ωστόσο να συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Λευκίμμης, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ