Ελλαδα

Εντός των επόμενων ωρών τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις αναπληρωτών

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι εκπαιδευτικοί για περίπου 30.000 θέσεις αναπληρωτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αναπληρωτές 2023: Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση των φετινών αποτελεσμάτων

Εντός της ημέρας - εκτός απροόπτου - αναμένεται να ανακοινωθούν οι προσλήψεις για περίπου 30.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ, που προσλαμβάνονται στα σχολεία όλης της χώρας κατά την Α΄ φάση.

Οι επιτυχόνες θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο για την περιοχή στην οποία προσλαμβάνονται.

To χρονοδιάγραμμα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

  • Αφού ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να εισάγουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στον ΟΠΣΥΔ τις διαθέσιμες σχολικές μονάδες, όπου υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Στην συνέχεια, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου οι αναπληρωτές θα πρέπει να συνδεθούν στον ΟΠΣΥΔ προκειμένου να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.
  • Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν ενημερώνονται με γραπτό μήνυμα (sms) για τη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν (6-9-23)
  • Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν παρουσιάζονται στη σχολική μονάδα που τοποθετήθηκαν ώστε να αναλάβουν υπηρεσία (7/8-9-23)
  • Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν καταθέτουν στη σχολική μονάδα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (παρ.8, άρθρο 6, 104627/ΓΔ5/7.8.2020)
  • Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας δηλώνει στο Myschool την ανάληψη υπηρεσίας των προσλαμβανόμενων αναπληρωτών της μονάδας του
  • Η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών συνάπτεται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής «anaplirotes.gov.gr». Σε εξαιρετική περίπτωση ανωτέρας βίας ή τεχνικών προβλημάτων, συνάπτεται χειρόγραφη σύμβαση εργασίας.
  • Οι αναπληρωτές μετά τη σύναψη ψηφιακής σύμβασης εργασίας, εισέρχονται στην εφαρμογή «anaplirotes.gov.gr» χρησιμοποιώντας ως στοιχεία ταυτοποίησης αυτά της ΓΓΠΣΔΔ (taxisnet). Καταχωρίζουν τα στοιχεία που τους ζητούνται και αποδέχονται ψηφιακά τη σύμβαση εργασίας
  • Οι αναπληρωτές μπορούν μέσα από την εφαρμογή να λάβουν αντίγραφο της σύμβασης εργασίας σε ψηφιακή μορφή (pdf).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ