Ελλαδα

Μαρία Σάκκαρη: Η δημόσια στήριξη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη μετά το ξέσπασμα στο US Open

«Θα σηκωθεί πιο δυνατή!»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρέβα Μητσοτάκη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μαρία Σάκκαρη: Δημόσια στήριξη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη μετά το ξέσπασμα στο US Open - «Θα σηκωθεί πιο δυνατή!» 

Δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Μαρία Σάκκαρη θέλησε να στείλει η Μαρέβα Μητσοτάκη, μετά το ξέσπασμα της αθλήτριας από τον αποκλεισμό της στο US Open.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που ολοκλήρωσε πολύ σύντομα την παρουσία της στα φετινά Γκραν Σλαμ με ήττα – αποκλεισμό στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open από την Ρεμπέκα Μασάροβα, ξέσπασε σε λυγμούς στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα. 

«Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες. Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν. Είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο», είπε η Σάκκαρη.

Η δημόσια στήριξη της Μαρέβας Μητσοτάκη

Λίγο μετά τις δηλώσεις αυτές, η Μαρέβα Μητσοτάκη, με μία ανάρτησ story στο Instagram θέλησε να εκφράσει την στήριξή της στην τενίστρια, υπογραμμίζοντας ότι η Μαρία Σάκκαρη έχει την ψυχή, την καρδιά αλλά και το πάθος για το τένις που θα της επιτρέψουν να σηκωθεί πιο δυνατή.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε αναλυτικά.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Μαρέβας Μητσοτάκη στη Σάκκαρη
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Μαρέβας Μητσοτάκη στη Σάκκαρη © Instagram


Να σημειωθεί ότι ο γιος της Μαρέβας Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, έχει σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ