Ελλαδα

Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες σε Άγιο Παντελεήμονα και Αχαρνές

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρίλερ στη Μάνδρα - Εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο
( Φωτο αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πυροβολισμοί σε Άγιο Παντελεήμονα και Αχαρνές με δύο τραυματίες - Οι πληροφορίες για τις επιθέσεις και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Πυροβολισμοί «έπεσαν» το βράδυ της Δευτέρας σε Άγιο Παντελεήμονα και Αχαρνές με συνέπεια δύο άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Στον Άγιο Παντελεήμονα οι πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ επί της οδού Καμπάνη. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας 25χρονος ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο πόδι του. Ακόμη βρέθηκαν δύο κάλυκες και ένα φυσίγγι. Τον τραυματισμένο άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο 25χρονος υποστήριξε στις αρχές ότι είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από αυτοκίνητο και να τον πυροβολούν. Σε εξέλιξη η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Τραυματισμένος στο κεφάλι ο άνδρας στις Αχαρνές

Το δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (29.8) στις Αχαρνές (Μενίδι). Οι αρχές εντόπισαν έναν άνδρα τραυματισμένο στο κεφάλι από όπλο. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες στην οδό Παναγίας Σουμελά. Οι πρώτοι αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς το συγκεκριμένο άτομο έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv4ptg7s1gs9)

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ