Ελλαδα

Παράπλευρη απώλεια ο τραυματισμός της 20χρονης από τους πυροβολισμούς στην Πανόρμου

Μαφιόζικη ενέδρα με στόχο σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oκτώ άτομα πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (Φωτό αρχείου)

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Τα νέα στοιχεία για το χτύπημα και η «παράπλευρη απώλεια» του τραυματισμού της 20χρονης

Παράπλευρη απώλεια χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τον τραυματισμό της 20χρονης κοπέλας που βρέθηκε κοντά σε μαφιόζικη ενέδρα με στόχο έναν σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών στους Αμπελόκηπους.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, περίπου 30 μέτρα από το 16ο Λύκειο στην Πανόρμου. Η κοπέλα περπατούσε στον δρόμο και σε μικρή απόσταση βρισκόταν ένας 32χρονος σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ξαφνικά, ακούστηκαν πυροβολισμοί και τόσο ο 32χρονος όσο και η 20χρονη κοπέλα, έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός της 20χρονης στον μηρό από εξωστρακισμένη βολίδα, ενώ ο 32χρονος φέρει τραύμα στον ώμο. Οι δυο τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και έχουν μιλήσει ήδη με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση. Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης επέβαινε σε μηχανή, σε αυτοκίνητο ή ήταν πεζός, με τους αστυνομικούς να αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν το παραμικρό ίχνος που θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών.

Για τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρο πως στόχος της μαφιόζικης επίθεσης ήταν το 32χρονος, ο οποίος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών. Από πραγματική τύχη η 20χρονη γλύτωσε τα χειρότερα και αναμένεται να λάβει σύντομα εξιτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δεν ανέφερε κάτι στους αστυνομικούς, καθώς φέρεται να μην είδε κάτι ως προς τον δράστη της επίθεσης, ενώ ανέφερε πως τον 32χρονο δεν τον γνωρίζει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv3znzhy7tmx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ