- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Μου άρεσε να βλέπω να σβήνουν τις φλόγες»: Στη φυλακή ο 20χρονος που ομολόγησε εμπρησμούς στην Εύβοια
Παραδέχθηκε ότι έβαλε πέντε φωτιές
Φωτιά Κάρυστος: Στη φυλακή για εμπρησμό από πρόθεση 20χρονος - Ομολογία για πέντε φωτιές
O 20χρονος που ομολόγησε ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή της Καρύστου οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα. Ο 20χρονος παραδέχθηκε ότι του άρεσε να βλέπει τα πυροσβεστικά να τρέχουν να σβήνουν τις φλόγες».
Ο 20χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρύστου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε ξηρά χόρτα, στην περιοχή της Καρύστου. Μιλώντας στο STAR, ο 20χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που έβαζε φωτιά και στη συνέχεια έκανε μάλιστα, σχετικές αναρτήσεις στο Facebook. «Μου άρεσε να βλέπω τα πυροσβεστικά να τρέχουν και να σβήνουν τις φλόγες» φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ο νεαρός δικάστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα.
Όπως είπε, η τελευταία φωτιά που έβαλε με αναπτήρα ήταν στις 24 Αυγούστου. «Αποφάσισα να ομολογήσω ό,τι έγινε και αποφάσισα να σταματήσω τελείως» είπε και τόνισε πως φοβάται την ποινή που θα αντιμετωπίσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.