Ελλαδα

«Δεν θέλω ήρωες, θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή»: Ξεσπά η σύζυγος του Λεωνίδα που έσωσε ζώα στη Φυλή

«Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε!»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λεωνίδας Ρόδης μετέφερε σε ασφαλές μέρος ζώα που κινδύνευσαν από τη φωτιά στη Φυλή
Ο Λεωνίδας Ρόδης μετέφερε σε ασφαλές μέρος ζώα που κινδύνευσαν από τη φωτιά στη Φυλή © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Φωτιά Πάρνηθα: Το ξέσπασμα της συζύγου του Λεωνίδα που έσωσε ζώα από τις φλόγες 

«Δεν θέλω ήρωες, θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή», γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγος του Λεωνίδα Ρόδη, του άνδρα που έσωσε ζωάκια σε περιοχές που είχαν πνιγεί από τον καπνό και απειλούνταν από τις φλόγες στη Φυλή. Οι εικόνες από τη μάχη που έδωσε ο Λεωνίδας κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί από τους χρήστες στα social media τον χαρακτηρίζουν «ήρωα». 

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! Γιατί για μένα είναι ήρωας κάθε μέρα. Ο δικός μου ήρωας. Στους παλικαράδες που λένε ότι "γ@@@ αυτοί που έφυγαν τρέχοντας", έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού! Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα, αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του; Όχι άλλους ήρωες! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε. Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή», έγραψε η εγκυμονούσα σύζυγος του Λεωνίδα Ρόδη. 

Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και...

Posted by 'ελι να on Tuesday, August 22, 2023

Δείτε τις φωτογραφίες με του Λεωνίδα που μετέφερε στην αγκαλιά του τα ζώα σε ασφαλές μέρος:

Αντίστοιχες εικόνες είδαμε τις τελευταίες ώρες και στον οικισμό Αγία Παρασκευή Μενιδίου. Αστυνομικοί και εθελοντές μετέφεραν στα χέρια ζώα που κινδύνευαν από τις φλόγες. 

Διάσωση ζώου από κατοίκους περιοχών που απειλούνται από τις φλόγες
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
«Δεν θέλω ήρωες, θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή»: Ξεσπά η σύζυγος του Λεωνίδα που έσωσε ζώα στη Φυλή
Διασώσεις ζώων από τις περιοχές που απειλούνται από τις φλόγες
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Διασώσεις ζώων από τις περιοχές που απειλούνται από τις φλόγες
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ