Ελλαδα

Καταδικάστηκε 31χρονος που έσπασε μπάρα διοδίων με 192 χλμ. στον Λαγκαδά

Σώθηκε και έβγαλε χαλάκι να προσευχηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 31χρονος που έσπασε μπάρα διοδίων με 192 χλμ
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 31χρονος Τούρκος που έσπασε τη μπάρα των διοδίων με 192 χιλιόμετρα 

Σε τρία χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση, με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 31χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος συνελήφθη όταν έσπασε με το αυτοκίνητό του την μπάρα των διοδίων Λαγκαδά και στη συνέχεια επιτέθηκε σε δύο πυροσβέστες που πήγαν να τον βοηθήσουν.

Αν και οι πινακίδες στο σημείο επιβάλλουν στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, το κοντέρ του 31χρονου έφτασε τα 192 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του σπάσει τη μπάρα των διοδίων και το όχημα να αναποδογυρίσει, ενώ η μηχανή εκτοξεύθηκε 50 μέτρα μακριά, προκαλώντας φωτιά σε ξηρά χόρτα. 

Σύμφωνα με το voria.gr, ο ίδιος, μην πιστεύοντας την τύχη του, έβγαλε από το όχημά του ένα χαλάκι για να προσευχηθεί που επέζησε. Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Ωστόσο, μόλις ο 31χρονος τελείωσε την προσευχή του επιτέθηκε στους πυροσβέστες, καθώς, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, πάτησαν πάνω στο χαλάκι, το οποίο θεώρησε ασέβεια.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δηλώνει πως ανέπτυξε τόσο μεγάλη ταχύτητα επειδή του είπαν πως η κόρη του χτύπησε και έπρεπε να πάει άμεσα στην Αυστρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ