Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο στα χέρια των Αρχών - Έρευνες και για άλλα πρόσωπα

Στην προσπάθεια ταυτοποίησης των εμπλεκομένων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 κατηγορούμενων
Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν σήμερα οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 κατηγορούμενων (φωτ. αρχείου) © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο στα χέρια των Αρχών - Έρευνες για νέα πρόσωπα 

Νέο βίντεο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίηση νέων υπόπτων για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το υλικό αυτό είναι από διαφορετικά σημεία από αυτά που έχουν έρθει στο «φως» από τις πρώτες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, στο βίντεο φαίνεται η κάθοδος των χούλιγκανς προς το γήπεδο της ΑΕΚ ενώ δεν αποκλείεται οι Αρχές να καταφέρουν μετά από ανάλυση που θα γίνει καρέ - καρέ να τους εντοπίσουν σε σημείο πριν τα κράνη τους και πριν βάλουν κουκούλες ώστε να ταυτοποιήσουν και άλλους εμπλεκόμενους των επεισοδίων. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuxbscimfaup)

Την ίδια ώρα, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuxa7owz3x3t)

Την Τρίτη στον ανακριτή ο 43χρονος χούλιγκαν - Για ποια αδικήματα κατηγορείται

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί εκ νέου την προσεχή Τρίτη ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως φαίνεται από τα πλάνα που επεξεργάστηκαν οι αρχές, ο 43χρονος φέρεται να είχε οργανωτικό ρόλο και να καθοδηγούσε Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς προς την OPAP Arena όπου επιτέθηκαν σε αυτούς της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω οπαδός κατηγορείται μεταξύ άλλων για:

  • Συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση,
  • Διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση,
  • Προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών,
  • Βιαιοπραγία,
  • Επικίνδυνη σωματική βλάβη,
  • Οπλοφορία και
  • Οπλοχρησία.
Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuwr4tttvu49)

Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο σπίτι του στου Γκύζη, στο αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα του, τα οποία και ερεύνησαν εξεονυχιστικά οι αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball, τρία κράνη και ξύλινο στειλιάρι. Η ΕΛΑΣ έχει στα εργαστήριά της ήδη το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου, το οποίο θα αναλυθεί για να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία για τα συμβάντα εκείνης της νύχτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ