Ελλαδα

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη Σύρος διακινητής στη Θεσσαλονίκη

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίσθηκαν στο πορτ μπαγκάζ τέσσερα άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ανάμεσά τους αστυνομικός
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη Σύρος διακινητής - Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίσθηκαν στο πορτ μπαγκάζ τέσσερα άτομα

Μετά από πεζή καταδίωξη και παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη τελικά 21χρονος Σύρος από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ο οποίος προηγουμένως, κινούμενος με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του επί της εθνικής οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Ξυλούπολης), δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Στη συνέχεια, μπήκε με το όχημά του σε χωματόδρομο, το ακινητοποίησε και τράπηκε σε φυγή, όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίσθηκαν στον χώρο των αποσκευών τέσσερα άτομα.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: Στο χειρουργείο ο 12χρονος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, με τους γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας να βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ο σοβαρότερα τραυματισμένος 12χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έπειτα, αναμένεται να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ