Ελλαδα

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: «Η ζωή μου σταμάτησε όταν έχασα το παιδί μου»

Με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε δικαίωση για τον γιο της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Κατσουρής: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της στην πρόσοψη του γηπέδου - Φωτογραφία του κοσμεί τις γιγαντοοθόνες.
© Facebook/AEK FC

Η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μιλάει για το πώς βίωσε την απώλεια του γιου της και απευθύνεται στον δολοφόνο του

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για το σοκ του χαμού του γιου της που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήγα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», δήλωσε στο STAR.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuu4tcv06iyp)

Όπως είπε η μητέρα του, ο Μιχάλης γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Δυστυχώς, τα ξημερώματα, το παιδί της δεν ήταν πια στη ζωή.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

Όπως λέει, πιστεύει ότι θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της και ξέσπασε λέγοντας: «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

Απευθυνόμενη μάλιστα στον άνθρωπο που σκότωσε τον Μιχάλη είπε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει, το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Αδελφός Μιχάλης Κατσουρή: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Δίπλα στη μητέρα του, βράχος και στήριγμα στέκεται τώρα ο αδελφός του Μιχάλη.

«Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε.

Πρόσθεσε ότι πιστεύει στην ελληνική Δικαιοσύνη και ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της.

«Θέλω να παραδοθεί ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδελφό μου και όλα μετά θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω», κατέληξε ο αδελφός του Μιχάλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ