Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: Στο χειρουργείο ο 12χρονος
Ο μικρός αδερφός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Νεκροί οι γονείς
Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένο το μεγαλύτερο παιδί
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, με τους γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας να βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.
Ο σοβαρότερα τραυματισμένος 12χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έπειτα, αναμένεται να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου.
Ο νεότερος αδερφός του, ηλικίας 10 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Παπαγεωργίου, ελαφρύτερα τραυματισμένος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το χρονικό
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο 18ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της Σοφούλας.
Ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού με ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με φορτηγό.
Οι δύο γονείς (45 και 48 ετών) σκοτώθηκαν ακαριαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση διερευνώνται.
Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος φέρει βουλγαρικές πινακίδες, συνελήφθη και έχει υποβληθεί σε τοξικολογική εξέταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γιώργος Σαουνάτσος
Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ανοιχτά τα τελωνεία, αναμένονται αποφάσεις
«Η περιοχή παρουσιάζει δύο χαρακτηριστικά»
Θα αποφασιστεί η έκδοσή του
Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης της καρναβαλικής περιόδου
Ελέγχοι σε οικισμούς, παράνομες συνδέσεις ρεύματος και κατασχέσεις όπλων
Τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.