Ελλαδα

Κόρινθος: Δύο αδέλφια λήστεψαν πέντε ανήλικους

Συνελήφθησαν από τις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θρίλερ στη Μάνδρα - Εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο σε αυτοκίνητο
( Φωτο αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κόρινθος: Δύο αδέλφια λήστεψαν πέντε ανήλικους - Συνελήφθησαν από τις Αρχές

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως έκαναν τις ληστείες δύο αδέρφια στην Κόρινθο. Ο λόγος για έναν 18χρονο και τον ανήλικο αδερφό του, οι οποίοι ακινητοποίησαν πέντε ανήλικα παιδιά στην Κόρινθο και τα υποχρέωσαν με την απειλή βίας να τους παραδώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα δύο αδέρφια κατάφεραν προσωρινά να διαφύγουν αλλά μόλις λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού, μαζί με τον 37χρονο πατέρα τους ο οποίος συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου.

Κόρινθος: Ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι

Ακόμα ένα κρούσμα στην Κόρινθο, όπου δύο ανήλικοι και ένας 26χρονος προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από το σπίτι όπου κατοικεί ένα ζευγάρι στην Κόρινθο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αναγνωρίστηκαν από το ζευγάρι και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ