Ελλαδα

Δύο άτομα πνίγηκαν σε Άγιο Νικόλαο και Φλοίσβο

Πρόκειται για μία 53χρονη και έναν 36χρονο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάλασσα πάνω στην οποία πέφτει το φως του ήλιου
© Pixabay / Pexels

Δύο άτομα πνίγηκαν σε Άγιο Νικόλαο και Φλοίσβο - Πρόκειται για μία 53χρονη και έναν 36χρονο

Δύο ακόμη άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα. Ειδικότερα, χθες το απόγεμα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Παντελεήμονα του Καλού Χωριού του Δήμου Αγίου Νικολάου μία 53χρονη γυναίκα.

Στην άτυχη 53χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από μέλη ομάδας διάσωσης και ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Πνίγηκε 36χρονος στον Φλοίσβο

Χθες το απόγευμα καταγράφηκε ακόμα ένας πνιγμός αφού χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨ΕΔΕΜ¨ ένας 36χρονος άνδρας.

Αμέσως διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ¨Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ