- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική για τον τραγικό θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη
Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», Αντώνης Χρυσουλάκης, 35 ετών, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα 1ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό Αιγέως 35 στην πλατεία Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο συγκριμένο διαμέρισμα.
Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.
Προανάκριση για σορό άνδρα στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων https://t.co/9hrKckrjlK
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 13, 2023
Είχε ξεχάσει ανοιχτό το μάτι της κουζίνας
Ο 35χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι.
Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, οι οποίοι δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά. Πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα.
Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Είχε πάει να καλύψει φωτιά τα ξημερώματα
Από τραγική σύμπτωση, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε πάει να καλύψει μια φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της οδού Κανταγκουζηνού, όπως το συνήθιζε άλλωστε ως δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ.
Στη συνέχεια, γύρισε στο σπίτι του να φάει και να ξεκουραστεί. Δυστυχώς, έμελλε να είναι το τελευταίο του ρεπορτάζ...
Η ανακοίνωση του ομίλου «Παραπολιτικά»
Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.
Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.
Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.
Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.