Ελλαδα

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι: Ξεκίνησε η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και στα διόδια της Αττικής

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε εξέλιξη η μεγάλη «έξοδος» των Αθηναίων από τα λιμάνια της Αττικής, ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου

Κορυφώνεται σταδιακά η έξοδος των Αθηναίων ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, με την κίνηση να είναι αυξημένη στα λιμάνια της Αττικής.

Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και των αδειούχων του Αυγούστου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Η πληρότητα των πλοίων αγγίζει το 100% στους περισσότερους προορισμούς, ιδιαίτερα για την Πάρο και την Τήνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuqabw8dm2cx)

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα, Σάββατο (12/08), έχουν προγραμματιστεί 23 δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 31.547 επιβάτες. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα γίνουν 38 αναχωρήσεις αναχωρήσεις πλοίων με 7.000 επιβάτες.

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν 9 απόπλοι πλοίων με 7.381 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου 8 δρομολόγια με 2.990 επιβάτες.

Αυξημένη ήταν η κίνηση των ταξιδιωτών και χθες Παρασκευή (11/08) από τα τρία λιμάνια της Αττικής. Από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 24 δρομολόγια με 29.198 αναχωρήσεις επιβατών, από το λιμάνι της Ραφήνας 17 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 8.102 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 11 δρομολόγια με 2.843 επιβάτες.

Aυξημένη η κίνηση στα διόδια και στο λιμάνι του Πειραιά

Όπως ήδη αναφέρθηκε, στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι: Ξεκίνησε η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Παράλληλα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος του Σκαραμαγκά, ενώ «ουρές» έχουν σχηματιστεί στα διόδια της Ελευσίνας.

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι: Ξεκίνησε η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

Μικρότερο είναι το πρόβλημα στα διόδια Αφιδνών.

Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι: Ξεκίνησε η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ