Ελλαδα

«Αθάνατος»: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη στην πρόσοψη του γηπέδου της

Υψηλού συμβολισμού κίνηση από τον σύλλογο – Μεγάλη φωτογραφία στις γιγαντοοθόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Κατσουρής: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της στην πρόσοψη του γηπέδου - Φωτογραφία του κοσμεί τις γιγαντοοθόνες.
© Facebook/AEK FC

Μιχάλης Κατσουρής: Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού της στην πρόσοψη του γηπέδου - Φωτογραφία του κοσμεί τις γιγαντοοθόνες.

Το πρόσωπο του 29χρονου φιλάθλου της Μιχάλη Κατσουρή ανέβασε η ΑΕΚ στις οθόνες έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Σε μια συμβολική κίνηση από την πλευρά του συλλόγου, η μορφή του 29χρονου υποστηρικτή της ομάδας που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επιδρομή χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα κοσμεί πλέον την Opap Arena.

Η μεγάλη φωτογραφία του αδικοχαμένου νέου προβάλλεται στις γιγαντοοθόνες δεξιά και αριστερά από τον ατσάλινο δικέφαλο αετό, με την επιγραφή «Αθάνατος».

Ο 29χρονος Μιχάλης έχασε τη ζωή του στην διάρκεια των επεισοδίων που προκάλεσαν έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες συνεργούς τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 29χρονος Μιχάλης υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το μοναδικό τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι.

Η συμβολική κίνηση της ΑΕΚ έρχεται την ημέρα που πραγματοποιείται η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.