Ελλαδα

Πυρσοί και σιδερένια δοκός στα χέρια των τριών συλληφθέντων οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Πώς απετράπη νέο επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καθισμένοι ο ένας δίπλα από τον άλλον οι 16 που προσήχθησαν στη Θεσσαλονίκη
© grtimes

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις μετά την αποτροπή οπαδικού επεισοδίου - Ο έλεγχος των αρχών και τα ευρήματα

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις από τις 16 προσαγωγές που έγιναν το βράδυ της Τρίτης (8.8) στη Θεσσαλονίκη, όταν οι αρχές εντόπισαν άτομα που φέρεται να ετοίμαζαν νέο οπαδικό επεισόδιο. Για τους τρεις συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα που αφορούν την παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 21, 26 και 27 ετών. Σε ελέγχους που έγιναν σε οχήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης προσήχθησαν συνολικά δεκαέξι άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τρεις, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έξι ναυτικοί πυρσοί, καθώς και μία σιδερένια δοκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, φέρονται να είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Πώς εντοπίστηκαν από τις αρχές

Πληροφορίες του grtimes.gr αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης, ομάδα νεαρών που κινούνταν με τρία οχήματα και δύο δίκυκλα στην πόλη ρωτούσαν παρέες «τι ομάδα είσαι;». Περίπου στις 23.30, ομάδα της ΟΠΚΕ τους εντόπισε στην Κρήνη, κοντά στο πρώην νοσοκομείο «Παναγία». Στο σημείο προσέτρεξαν για συνδρομή και αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζ.

Πάνω τους βρέθηκαν πυρσοί, full face, ρόπαλα και μαύρα μπλουζάκια σε συσκευασίες. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cunvuf76ydap)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ