Ελλαδα

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση η Λιζέτα Νικολάου μετά από σοβαρό ατύχημα

Μάχη για τη ζωή της δίνει η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιζέτα Νικολάου: Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρό ατύχημα - Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάστασή της οι γιατροί.
Νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στον Πειραιά η Λιζέτα Νικολάου, μετά από σοβαρό ατύχημα © NDP Photo

Λιζέτα Νικολάου: Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, μετά από σοβαρό ατύχημα - Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάστασή της οι γιατροί

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Λιζέτα Νικολάου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, μετά από ατύχημα που είχε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 71χρονη θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος όπου βρισκόταν, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο θεραπευτήριο. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν το ατύχημα «πτώση από κλίμακα» και τονίζουν ότι η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951 και ξεκίνησε την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Δήμητρα Γαλάνη. Επίσης, έχει συνεργαστεί και με τον Στράτο Διονυσίου.

Μερικά από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι: «Της γερακίνας γιος», «Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε», «Πού να πω τα βάσανά μου», «Μαυρομάτα», «Απόψε να μην κοιμηθείς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ