Ελλαδα

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Σε 10 μέρες θα είμαι μάχιμος 100%»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Μαμαλάκης
© NDP PHOTO

Ηλίας Μαμαλάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο αγαπημένος σεφ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως είπε στο Open, σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των απαιτούμενων εξετάσεων και θα είναι «μάχιμος 100%».

«Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος, έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη», είπε αρχικά ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας.

«Η οικογένειά μου με θρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια τα οποία ματαιώθηκαν όλα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος», είπε τέλος ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cum5ak82l0fl)

Πήρε εξιτήριο την Κυριακή

Ο τηλεοπτικός σεφ ενημέρωσε χθες, Κυριακή (6/8), τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook ότι πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τα καπέλα του πάνω στον καλόγερο και στη λεζάντα έγραψε: «Γύρισα. Αισθάνομαι καλύτερα, έχω λίγο δρόμο ακόμα, πιο άνετα όμως».

Γύρισα Αισθάνομαι καλυτερα έχω λίγο δρόμο ακόμα ποιο άνετα όμως

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Monday, July 31, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ