Ελλαδα

Ηλίας Μαμαλάκης: Νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - «Κοντεύω»

Τι ανήρτησε ο αγαπημένος σεφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Μαμαλάκης
Ηλίας Μαμαλάκης © Facebook

Ηλίας Μαμαλάκης: Νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - «Κοντεύω» - Νοσηλεύεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο

Ο αγαπημένος σεφ νοσηλεύεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο νοσοκομείο και το είχε γνωστοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του. Στην ανάρτηση του στις 15 Ιουλίου είχε γράψει:

«Πάλι νοσοκομείο

Μέσα στο καλοκαιρι

Τα ταξιδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν

Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα
Αρκεί να βγω κύριος»

Πάλι νοσοκομείο Μέσα στο καλοκαιρι Τα ταξιδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα Αρκεί να βγω κύριος

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Saturday, July 15, 2023
Σε ανάρτηση του στο Facebook, την προηγούμενη Πέμπτη, ο Ηλίας Μαμαλάκης ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι είναι καλύτερα και θα επικοινωνήσουν ξανά όταν θα είναι καλά.

Καλησπέρα είμαι καλυτερα αλλά όχι καλά Θέλω λίγες μέρες ακόμα Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω Σας ευχαριστώ πολύ θα θα πουμε σε λίγες μέρες

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Thursday, July 20, 2023

«Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες» είχε γράψει.

Σήμερα το πρωί, (27.07) προχώρησε σε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: «Κοντεύω». Οι διαδικτυακοί του φίλοι του έδειξαν συμπαράσταση με τις ευχές να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι του.

Παρακάτω δείτε την ανάρτηση του αγαπημένου σεφ:

Το μήνυμα του Ηλία Μαμαλάκη
Το μήνυμα του Ηλία Μαμαλάκη © Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ