Ελλαδα

Στο σκοτάδι και τη... δυσοσμία η Μύκονος

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το Σάββατο στο νησί, ενώ το προηγούμενο βράδυ υπήρξε διαρροή λυμάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο σκοτάδι και τη... δυσοσμία η Μύκονος

Μύκονος: Χωρίς ρεύμα έμεινε για 2 ώρες το βράδυ του Σαββάτου το νησί, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να τη βγάλουν με κεριά και τους φακούς των κινητών

Διακοπή ρεύματος βύθισε στο σκοτάδι τη Μύκονο το βράδυ του Σαββάτου (05/08) εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Το «νησί» των ανέμων βυθίστηκε στο σκοτάδι για κάτι παραπάνω από δύο ώρες.

Οι τουρίστες στα εστιατόρια και στα μπαρ στα Ματογιάνια χρησιμοποίησαν τα κινητά τους τηλέφωνα για φωτισμό, ενώ στη Μικρή Βενετία είχαν ανάψει κεριά δημιουργώντας ρομαντική ατμόσφαιρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-culmvs5wtyyx)

«Γύρω στις 21.45 έγινε, από κάποια τεχνική βλάβη του δικτύου, μια διακοπή ρεύματος που επηρέασε τα 2/3 της χώρας της Μυκόνου και κράτησε περίπου λίγο πριν τις 12. Προφανώς επηρεάστηκαν κάποιες επιχειρήσεις, οι οποίες μείνανε χωρίς ρεύμα την ώρα που ήταν σε μεγάλη ζήτηση κυρίως εστιατόρια», δήλωσε στο MEGA ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρηματιών Μυκόνου.

Μάλιστα, όπως λένε κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται διακοπές ρεύματος. Όπως υποστηρίζουν οι επαγγελματίες του νησιού, η διακοπή συνέβη γιατί χθες στο νησί είχε άπνοια και ζέστη και όλα τα κλιματιστικά ήταν αναμένα.

«Όλος ο κόσμος το πήρε ρομαντικά, σε μερικά στενάκια της Μυκόνου ήταν θεοσκότεινα οπότε κινούνταν με τα κινητά, με τους φακούς, τα μαγαζιά βάλανε κεράκια, κάποια που είχαν γεννήτριες βάλανε μουσική. Εντάξει, ήταν κάτι που οι ξένοι το διασκέδασαν, ρωτούσαν βέβαια πόσο θα κρατήσει γιατί τους απασχολούσε αν θα έχουν κλιματιστικά», συμπλήρωσε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Διαρροή λυμάτων στο Παλιό Λιμάνι

Δεν ήταν, όμως, η διακοπή ρεύματος το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες η Μύκονος.

Το βράδυ της Παρασκευής (04/08) υπήρξε διαρροή λυμάτων στο Παλιό Λιμάνι του νησιού.

Η δυσοσμία ήταν πραγματικά αφόρητη, με ντόπιους και επισκέπτες να φεύγουν άρον άρον από τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ