Ελλαδα

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά

H ταυτότητα του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων όπου βρέθηκε το κεφάλι και τα ανθρώπινα μέλη
© zarpanews.gr

Εξιχνιάστηκε η αποτρόπαιη δολοφονία που είχε συγκλονίσει την κρητική κοινωνία

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιουλίου είχαν εντοπιστεί μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκετε έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης, το πρωί της 17ης Ιούλιου, τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό. Στη συνέχεια, αφού τον τεμάχισε, έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Μάλιστα, η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά, όπου βρέθηκε το ανθρώπινα μέλη, αλλά στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δράστης του εγκλήματος ήταν συγκάτοικος του θύματος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ