Ελλαδα

Μπέσσυ Αργυράκη: Tι είπε μετά το ατύχημα που είχε επί σκηνής

«Σκόνταψα στο μόνιτορ και έπεσα στα χαλίκια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπέσσυ Αργυράκη
Μπέσσυ Αργυράκη © NDP PHOTO

Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη αντίδρασή της μετά το ατύχημα στη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη -  Όσα δήλωσε η ίδια στο OPEN

Για το ατύχημα που είχε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι Yes» και περιέγραψε όσα της συνέβησαν, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και την κόρη της που ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ. Η νευρολόγος ήταν εκεί και χόρευε συμπτωματικά και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρεβρέθηκε κοντά μου», είπε ενώ ενημέρωσε πως είναι πια έτοιμη να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuh1kpqi1j89)

Όσο για το πώς έγινε το περιστατικό είπε: «Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν. Μου δημιούργησε μεγάλη χαρά. Σκόνταψα στο μόνιτορ, γιατί ήταν πολύ μπροστά στη σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψος. Με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, αλλά μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά, έπεσα στα χαλίκια. Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει, είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο... Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση.».

Κλείνοντας ενημέρωσε τους φίλους της για τις επερχόμενες συναυλίες της: «Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα. Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ