Ελλαδα

Ν. Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος θα αναλάβει το κόστος αναδάσωσης στη Ρόδο

Δήλωσε μετά τη συνάντηση του στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Χριστοδουλίδης
Νίκος Χριστοδουλίδης © ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/ΡΙΟ/EUROKINISSI

Σημείωσε το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε από Κύπριους πολίτες και επιχειρηματίες για την πρωτοβουλία αυτή

Σε κοινές δηλώσεις προχώρησαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, η Κύπρος θα αναλάβει το κόστος αναδάσωσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στη Ρόδο.

Όπως δήλωσε ο ο Κύπριος Πρόεδρος, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από Κύπριους πολίτες και επιχειρηματίες να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, ενώ έκανε μνεία και στους ιδιαίτερους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cug8w56x0z81)

Σημειώνεται ότι μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, στο κοινοβούλιο.

Στις 14:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη, ενώ αύριο Τρίτη (31.7) αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά, για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ