Ελλαδα

Ρέθυμνο: Δολοφονική επίθεση σε βάρος 50χρονου

Άγνωστοι πυροβόλησαν ιδιοκτήτη καφενείου - Ελαφρά τραυματισμένος ένας ακόμα 57χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με κορδέλα για εγκληματική ενέργεια
© EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Βαρύς τραυματισμός 50χρονου από πυροβολισμούς αγνώστου στην Αξό Μυλοποτάμου - Ελαφρά τραυματίστηκε και ένας 57χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ ένας 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επιθέσης τις πρώτες πρωινές ώρες. Θύμα της επίθεσης, ήταν ακόμη ένας άντρας 57 ετών, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καφενείο και δέχτηκε βλήμα από πυροβόλο όπλο και τραυματιστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκη, ο 50χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. 

Το χρονικό της επίθεσης στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα την ώρα που έκλεινε το καφενείο στην Αξό. Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο χώρο. η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε  για το αιματηρό περιστατικό και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν αρχικώς στο κέντρο υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Έρευνες για τα αίτια της επίθεσης από της ΕΛΑΣ

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη ή δραστών. Η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές. Να σημειωθεί επίσης ότι από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.



ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ