Ελλαδα

«Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης στην Κατερίνη

H μητέρα τριών παιδιών απανθρακώθηκε έπειτα από φωτιά στο ΙΧ της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το όχημα της 38χρονης που πήρε φωτιά
Το όχημα της 38χρονης που πήρε φωτιά © ΕΡΤ Νews

Τραγωδία στην Κατερίνη με την 38χρονη που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην Κατερίνη η είδηση του θανάτου 38χρονης μητέρας, η οποία χθες το απόγευμα απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο της μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα.

Η μητέρα τριών παιδιών κινούνταν χθες με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο της Κατερίνης. Κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου, το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή, την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Posted by Μαργαρίτα Καραγιωργου on Saturday, July 29, 2023

«Κοιμόμουν και ξύπνησα όταν νόμισα ότι κάποιος είχε ένα ατύχημα. Άκουσα ένα μπαμ και δεν ήξερα τι ήταν. Σηκώθηκα και είδα την Πυροσβεστική», ανέφερε μάρτυρας.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο της τραγωδίας για να αναγνωρίσει τη σορό της κόρης του.

«Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε, μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει, χάθηκε», δήλωσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cufcyo6al5g1)

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία στην 37χρονη. Η Πυροσβεστική και η Τροχαία Κατερίνης διεξάγουν έρευνες για να γίνουν γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ