- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός για νέα αναζωπύρωση στη Λαμία - Στα 800 μ. από τα σπίτια οι φλόγες
Μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Αμφιθέας
Λαμία: Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στα βόρεια της πόλης
Αναζωπυρώθηκε η φωτιά που βρισκόταν σε ύφεση στα βόρεια της Λαμίας. Το μέτωπο που σχηματίστηκε κινείται προς τις περιοχές Αμφιθέα και Πουρναράκι.
Η αναζωπύρωση επεκτάθηκε σε δασική περιοχή με πυκνό πουρνάρι και κέδρο, έχει αναπτύξει ένα μεγάλο μέτωπο και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από κατοικημένη περιοχή.
Μήνυμα από το 112
Κάτοικοι της περιοχής Αχαρνών Λαμίας έλαβαν μήνυμα από το 112, το οποίο τους καλεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να κινηθούν προς Δομοκό.
Στην περιοχή επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και 2 αεροσκάφη, τα οποία κάνουν συνεχώς ρίψεις πάνω από τα μέτωπα της φωτιάς. Επίσης, έχουν μεταφερθεί χωματουργικά μηχανήματα του δήμου Λαμίας και της Περιφέρειας Στερεάς, μαζί με υδροφόρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά είχε οριοθετηθεί από χθες στις 20:00 και μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχαν σημειωθεί αναζωπυρώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ο πατέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.