Ελλαδα

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Λέσβο

Στον Μόλυβο έφηβοι 14-17 ετών και τα ενήλικα στελέχη που τα συνοδεύουν θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική ανάπτυξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Λέσβο

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μυτιλήνης διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκηνωτική δράση για εφήβους 

Kαλοκαίρι και κατασκήνωση πάνε μαζί. Όμορφες αναμνήσεις, δραστηριότητες στη φύση, και πολλές μα πολλές φιλίες. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες οργανώσεις με ενεργή παρουσία σε 90 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, διοργανώνει αυτο το καλοκαίρι μία κατασκήνωση στο νησί της Λέσβου. Η κατασκηνωτική δράση, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μόλυβος, επικεντρώνεται στην εθελοντική εργασία, την αλληλεπίδραση με τους κατοίκους του τόπου και τη συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού. 

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Mυτιλήνης

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Mυτιλήνης: Πότε ξεκινά η κατασκήνωση

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, θα φτάσουν στην Λέσβο δεκάδες νέοι εθελοντές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Κρήτη, Χίος, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, αλλά και περιοχές της Αττικής. Τα μέλη του Οδηγισμού, ένα σωματείο που διανύει πάνω από 90 χρόνια πορείας και συνεχούς προσφοράς σε όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την Λέσβο με οργανωμένες δράσεις και εθελοντική προσφορά. Η Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης αφορά εφήβους 14-17 ετών και τα ενήλικα στελέχη των ομάδων τους που τα συνοδεύουν ενώ οι Οδηγοί θα παραμείνουν στο νησί για περίοδο 10 ημερών, και θα δράσουν σε διάφορα σημεία του νησιού.

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Mυτιλήνης
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Mυτιλήνης

Όσον αφορά το πρόγραμμα που θα διεξαχθεί επικεντρώνεται σε ποικίλες ομάδες ενδιαφέροντος, προσφέροντας στα μέλη την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική ανάπτυξη. Οι προσπάθειες και η συμβολή των Οδηγών από όλη την Ελλάδα στην Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης (ΚΚΑ) στη Λέσβο αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στον τοπικό τουρισμό και να συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη του νησιού, αναδεικνύοντας την Λέσβο ως έναν όμορφο και ζωντανό προορισμό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ