Ελλαδα

15χρονη απήχθη από 19χρονο Ρομά λόγω... κακού προξενιού 

Αναβολή στη δίκη ζήτησε ο 19χρονος για να «κλείσει» η προίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αίθουσα δικαστηρίου
Αίθουσα δικαστηρίου © Eurokinissi

Βόλος: Είχε προηγηθεί το προξενιό, το οποίο όμως φάνηκε να χαλάει με αποτέλεσμα ο 19χρονος να απαγάγει την 15χρονη, δηλώνοντας όμως ότι την αγαπάει

Ένας 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι Νέας Ιωνίας Βόλου οδηγήθηκε χτες Δευτέρα (24.07) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αφού κατηγορείται για την απαγωγή μιας 15χρονης από το Άργος. Είχε προηγηθεί προξενιό μεταξύ των δύο οικογενειών προξενιό το οποίο όμως φάνηκε να χαλάει.

Ο 19χρονος, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου, ζήτησε την αναβολή της δίκης καθώς δήλωσε ότι αγαπάει την 15χρονη και πως για όλα όσα έχουν συμβεί «φταίει ο έρωτας» αλλά και ότι οι δύο οικογένειες βρίσκονται πλέον σε συνεννόηση για την προίκα. Και η ίδια όμως δηλώνει πια πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του.

Απαγωγή 15χρονης: Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ο 19χρονος απήγαγε την 15χρονη την περασμένη Τετάρτη και συνελήφθη δύο μέρες αργοτέρα μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης. Εκτός από τον 19χρονο μήνυση κατατέθηκε και στους γονείς του νεαρού, που κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι οικογένειες των δύο νεαρών είχαν συμφωνήσει να γίνει το προξενιό κα όταν αυτό φάνηκε να χαλάει η οικογένεια του 19χρονου απήγαγε την 15χρονη.

Νέα ημερομηνία της δίκης ορίστηκε η 7η Αυγούστου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY