Ελλαδα

Και τέταρτη σύλληψη για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα © Eurokinissi

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Και τέταρτη σύλληψη για το συμβάν - Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού

Και τέταρτη σύλληψη πραγματοποίησαν οι Αρχές για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα που προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων οκτώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του έργου και τρεις χειριστές. Ένας από τους τελευταίους νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu9q9q9pmoa9)

Το χρονικό της κατάρρευσης της γέφυρας

Να θυμίσουμε πως το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (23/07). Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μία τμήμα γέφυρας στην περιμετρική Πατρών στο 206ο χλμ Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση προς Πάτρα κατέρρευσε.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος για το δυστύχημα. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ, με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καθώς και ειδικά διασωστικά οχήματα της 6ης ΕΜΑΚ με 2 διασωστικούς σκύλους,καθώς και δυνάμεις από 1η και 5η ΕΜΑΚ.

Μέχρι και τώρα, η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχίζεται, με τους διασώστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια διάσωσης. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ κάτω από τα συντρίμμια εκτιμάται ότι βρίσκονται τουλάχιστον 3 άτομα.

Στο σημείο παραμένουν 5 ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ