Ελλαδα

Καλύτερη εικόνα από τα πύρινα μέτωπα σε Ηράκλεια Ηλείας και Λαφιώνα Λέσβου

Επιχειρούν εναέρια μέσα και στις δύο περιοχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δύο νέες πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Τρίτης

Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Ηράκλεια, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην Ηλεία.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 52 πυροσβέστες, με τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματα, καθώς και μία ομάδα επτά πυροσβεστών από την Μάλτα, που έχει εγκατασταθεί στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα πιθανές αναζωπυρώσεις.

Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησαν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Καλύτερη εικόνα από τα πύρινα μέτωπα σε Ηράκλεια Ηλείας και Λαφιώνα Λέσβου

Υπό μερικό έλεγχο φωτιά στη Μυτιλήνη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή Λαφιώνας στο δρόμο που οδηγεί στην Πέτρα, στη Λέσβο.

Φωτιά στην Λαφιώνα σε εξέλιξη Μεγάλο πρόβλημα για την εξέλιξη της φωτιάς δημιουργούν οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή https://stonisi.gr/post/60143/fwtia-sthn-lafiwna-se-ekseliksh

Posted by Στο Νησί on Tuesday, July 18, 2023

Η φωτιά ξέσπασε σε πυκνόφυτη περιοχή με ελιές σκίνους και πεύκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στο σημείο πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι.

Στο σημείο εξακολουθούν και επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ