Ελλαδα

Στη ΜΕΘ 19χρονος που διαγνώστηκε με λευχαιμία ενώ αναζητούσε δουλειά στη Χαλκιδική

Είχε έρθει από τη Γαλλία για να βρει εργασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτια και μηχανήματα στη ΜΕΘ
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ με λευχαιμία 19χρονος Γάλλος - Η αναζήτηση εργασίας στη Χαλκιδική και η διάγνωση

Ο 19χρονος Τζόναθαν από τη Γαλλία διαγνώστηκε με λευχαιμία ενώ βρισκόταν στη Χαλκιδική και αναζητούσε εργασία για την καλοκαιρινή περίοδο. Σήμερα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. 

Όπως αναφέρει στη voria.gr, ο διασώστης του ΕΚΑΒ και ιδρυτής του KIDS SAVE LIVES, Αναστάσης Στεφανάκης, ο 19χρονος υποβλήθηκε στην πρώτη του χημειοθεραπεία στο νοσοκομείο Παπανικολάου και μετά από περίπου δύο μέρες ο οργανισμός του κατέρρευσε. Ο 19χρονος, που δίνει μάχη για τη ζωή του, έχει πνευμονία ενώ προσβλήθηκε και από μικρόβια στο στομάχι και στο έντερό του. Μάλιστα, ο 19χρονος έχει πλέον και σηψαιμία, μια σοβαρή λοίμωξη του αίματος, και οι γιατροί δίνουν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς του 19χρονου ήρθαν εκτάκτως από το Παρίσι στη Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στον γιο τους και πλέον βρέθηκε άτομο που μπορεί να τους φιλοξενήσει όσο βρίσκονται στην πόλη. Σήμερα ο πυρετός του 19χρονου έπεσε, ωστόσο οι γιατροί έχουν ενημερώσει τους οικείους του Τζόναθαν να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο.

O 19χρονος Τζόναθαν έχει μεγάλη ανάγκη από αιμοπετάλια και από αίμα, με την οικογένειά του να απευθύνει έκκληση για αιμοδοσία. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Jonathan Jeaumart, 19 ετών
Νοσοκομείο Παπανικολάου
Αιματολογική Κλινική Στοργή
Τηλ. 2313307522

Πηγή: voria.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ