- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασπρόπυργος: Ληστεία με θύμα υπάλληλο φύλαξης εταιρείας - Η επίθεση τα ξημερώματα και το καμένο αυτοκίνητο
Ληστεία με θύμα υπάλληλο φύλαξης εταιρείας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (15.7) στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου εντός του ΧΥΤΑ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε ένα 54χρονο υπάλληλο εταιρείας φύλαξης, που εκείνη την ώρα έκανε περιπολία με το αυτοκίνητο του έξω από ένα φωτοβολταϊκό πάρκο.
Οι δράστες αφού χτύπησαν τον 54χρονο του πήραν το αυτοκίνητο του το οποίο λίγη ώρα μετά βρέθηκε καμένο, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της επίθεσης. Ο 54χρονος μεταφέρθηκε τραυματίας στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.