- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στη Γεωργιούπολη
Το χρονικό του συμβάντος
Χανιά: Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα - Το χρονικό του συμβάντος
Εγκεφαλικά νεκρός ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την περασμένη Κυριακή απο τη θάλασσα στη Γεωργιούπολη στα Χανιά, σύμφωνα με τον διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.
Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά. Τα τεστ που του έγιναν έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Το νοσοκομείο ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού, αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή.
Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) όταν το 12χρονο παιδί ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία της Γεωργιούπολης.
Αμέσως, οι ναυαγοσώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Ακολούθως, το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.