Ελλαδα

Σάλος στον Βόλο με γνωστό αθλητή που χτύπησε την πρώην σύζυγό του

Αναβλήθηκε η δίκη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση
© Pixabay

Βόλος: Θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της, γνωστό αθλητή, έπεσε μια 30χρονη - Της έκανε μήνυση, αλλά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη 19 Ιουλίου η δίκη του 34χρονου γνωστού αθλητή, o οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους την περασμένη Πέμπτη (6/7), στον Βόλο.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες (10/7) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν εμφανίστηκε ο 34χρονος αθλητής ο οποίος, σύμφωνα με έγγραφα που προσκόμισε ο πατέρας του, νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με ταχυκαρδία.

Το χρονικό

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη 6 Ιουλίου, όταν η 30χρονη γυναίκα πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να πάρει το ανήλικο παιδί τους το οποίο επισκεπτόταν τον πατέρα του στο πλαίσιο δικαστικού διακανονισμού μεταξύ των πρώην συζύγων, καθώς την επιμέλεια έχει η μητέρα.

Ο 34χρονος, ο οποίος φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος με τον διακανονισμό, άρχισε να βιντεοσκοπεί τη σύζυγό του την ώρα που έπαιρνε το παιδί για να αποδείξει ότι αυτό αντιδρούσε και επιθυμούσε να παραμείνει με τον ίδιο και όχι να ακολουθήσει τη μητέρα του. Η γυναίκα απώθησε τον άνδρα που βιντεοσκοπούσε και εκείνος φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη της και αρχίσει να αιμορραγεί.

Σάλος στον Βόλο με γνωστό αθλητή που χτύπησε την πρώην σύζυγό του

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στο διάστημα εκείνο ο γνωστός αθλητής κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή.

Όταν όμως οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο τραυματισμένη, συνέλαβαν αυτεπάγγελτα τον άνδρα για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ