Ελλαδα

Χρήστος Αυγερινός: «Δεν ήμασταν εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού» είπε η σύζυγός του

Τι δήλωσε σε εφημερίδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
avgerinos

Χρήστος Αυγερινός: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής, νικημένος από κορωνοϊό - Δεν ήταν εμβολιασμένος κατά του Covid

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Χρήστος Αυγερινός αφότου νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ με κορωνοϊό. Ο Χρήστος Αυγερινός είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου». Την είδηση του θανάτου του Χρήστου Αυγερινού έκανε γνωστή μέσω του Facebook ο ηθοποιός Πάνος Σουπιάδης.

Η σύζυγός του Σοφία Μακρή, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για το χρονικό διάστημα που νοσηλεύτηκε.

«Στις 30 Μαΐου βρισκόμασταν για προσκύνημα στον Αρχάγγελο και ήταν μια χαρά. Μετά κόλλησε Covid και εισήχθη επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ο Χρήστος και εγώ δεν ήμασταν εμβολιασμένοι κατά του Covid. Από προσωπική πεποίθηση… Στεγνώσαμε εδώ και 15 μέρες (από τη στεναχώρια).

Λένε ότι ο Covid κόπασε, όμως υπάρχει. Είναι ζωντανός! Μας πήρε τον άνθρωπό μας. Υπήρξαμε μαζί 40 αγαπημένα χρόνια και αποκτήσαμε δύο παιδιά… Αυτό τα λέει όλα. Είχε την ιστορία του ο Χρήστος. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ας υπάρξει σεβασμός στη μνήμη του…» είπε η Σοφία Μακρή.

Ο Χρήστος Αυγερινός (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ντάπος) γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1953 στο Λιβάδι Λάρισας. Η κηδεία του Χρήστου Αυγερινού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στον Ναό της Παναγίας Λαοδηγήτριας της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ