Ελλαδα

Φωτιά τώρα σε κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (εικόνες)

Απομακρύνονται οι ασθενείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά τώρα σε κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
© thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Φωτιά τώρα σε κλινική στο κέντρο της πόλης - Απομάκρυνση των ασθενών

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και άμεσα σήμανε συναγερμός. Από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για την απομάκρυνση των ασθενών

Σύμφωνα με το thestival.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση λίγο πριν τις 09:00 και ήδη βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν για την κατάσβεση. Οι πυροσβέστες έκαναν χρήση της διασωστικής σκάλας προκειμένου να απεγκλωβίσουν εργαζόμενους και ασθενείς. Μάλιστα, ορισμένοι έχουν βγει στα μπαλκόνια προκειμένου να είναι ασφαλείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από την πρασιά, ενώ πυκνοί καπνοί φαίνονται και από την οροφή του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται η ιδιωτική κλινική. Κατά πληροφορίες του grtimes.gr, η φωτιά φέρεται να έχει ξεσπάσει στο ισόγειο της κλινικής και συγκεκριμένα από την αποστείρωση, ωστόσο στους πάνω ορόφους όλος ο κόσμος έχει βγει στα μπαλκόνια καθώς η κλινική είναι γεμάτη από ασθενής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αυτή την ώρα μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με κλιμακοφόρο όχημα έχει ξεκινήσει επιχείρηση απομάκρυνσης όσων βρίσκονται εντός, ενώ στο ισόγειο έχει ξεκινήσει η επιχείρηση κατάσβεσης και της έρευνας για τυχόν εγκλωβισμένους. Να σημειωθεί, ότι επιχειρούν συνολικά 10 οχήματα με 31 Πυροσβέστες.

Φωτιά τώρα σε κλινική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
© thestival.gr

Φωτιά στη Βιοκλινική στη Θεσσαλονίκη

Posted by thestival.gr on Monday, July 10, 2023

Φωτιά τώρα σε κλινική στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο 

Τα τοπικά ΜΜΕ έχουν δώσει ήδη στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των ασθενών και του προσωπικού, αλλά και την επιχείρηση για την κατάσβεση της φωτιάς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ