Ελλαδα

Κατέληξε ο 57χρονος που παρασύρθηκε από όχημα μετά από καυγά στο Τελωνείο Κήπων

Τον πάτησε άλλος οδηγός, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα σύνορα στον Έβρο
Φωτογραφία αρχείου

Κατέληξε ο 57χρονος αγρότης που τον «πάτησε» Τούρκος στα σύνορα του Έβρου, έπειτα από καυγά για τη σειρά

Eξέπνευσε ο 57χρονος αγρότης o οποίος είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από άγριο καυγά στο Τελωνείο Κήπων.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (07/07) όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με άλλους οδηγούς. Τότε, σύμφωνα με τους συγγενείς του άτυχου άνδρα, ένας από αυτούς τον χτύπησε με λοστό και έπειτα τον πάτησε με το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Ο άτυχος αγρότης μεταφέρθηκε με μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος

Αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό δεν υπάρχει. Ωστόσο, βασιζόμενη σε κάποιες μαρτυρίες, η Αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο Τούρκο μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο 33χρονος Τούρκος αρνείται κάθε κατηγορία. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ