Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης από του Ρέντη

Τα ίχνη της χάθηκαν στις 5 Ιουλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη
© Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 13χρονης Ριτάλ Χ. από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη - Συναγερμός για τον εντοπισμό της

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 13χρονης Ριτάλ Χ. από του Ρέντη. Τα ίχνη του ανήλικου κοριτσιού χάθηκαν στις 5 Ιουλίου 2023. Για τον εντοπισμό της έχει σημάνει Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Όπως αναφέρει το Missing Alert, στις 5 Ιουλίου 2023 απογευματινές ώρες εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, η Ριτάλ Χ., 13 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ριτάλ Χ. έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,58 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μπλε αθλητική φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης από την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη
© Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY