Ελλαδα

Δύο αδέρφια στη Θεσσαλονίκη πέθαναν αναπάντεχα μέσα σε λίγες ώρες

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια πέθαναν αναπάντεχα μέσα σε λίγες ώρες
© MEGA

Θεσσαλονίκη: Δύο αδέρφια πέθαναν αναπάντεχα μέσα σε λίγες ώρες  - Τι δήλωσε ο θείος τους

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, καθώς δύο αδέλφια ηλικίας 38 και 33 ετών έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος αδερφός, ηλικίας 38 ετών είχε τροχαίο με τη μηχανή του από το οποίο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο από όπου έφυγε σε αρκετά καλή κατάσταση. Έπειτα, όμως, πήγε σε κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να γίνει καλύτερα. Σε ανύποπτο, όμως, χρόνο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έπαθε πνευμονικό οίδημα και λίγο αργότερα κατέληξε μέσα στο κέντρο αποκατάστασης. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να του κάνουν και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά, στο κέντρο έφτασε ο ανυποψίαστος αδελφός του, ηλικίας 32 ετών, για να τον δει, χωρίς να ξέρει τι είχε συμβεί πιο πριν. Μόλις, όμως, του είπαν ότι ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή ο ίδιος αισθάνθηκε δυσφορία και έπαθε ανακοπή.

Ο πατέρας είναι συγκλονισμένος μη μπορώντας να πιστέψει ότι μέσα σε λίγες ώρες έχασε και τα δύο του παιδιά. Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν είχε φύγει από τη ζωή και η μητέρα δίνοντας «μάχη» με τον καρκίνο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cttz7bqt9btt)

«Πήραν τον αδελφό του, του λένε "δεν είναι καλά, έλα από εδώ". Πήγε από εκεί και του λένε "πέθανε"», ανέφερε ο θείος των αδερφών στο Star. «Με τους φίλους του ήτανε, λέει "δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι" και έτσι όπως ήταν, έπεσε. Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ