Ελλαδα

Σερβιτόρος σε beach bar μπαίνει με τα ρούχα στη θάλασσα για να παραδώσει παραγγελία

Παρέμβαση Γεωργιάδη και Βαρβιτσιώτη - Οργή μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σερβιτόρος σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει παραγγελία στη Ρόδο
© Facebook

Ρόδος: Σερβιτόρος σε beach bar σερβίρει μπαίνοντας με τα ρούχα στη θάλασσα - Διπλή κυβερνητική παρέμβαση

Οργή έχει ξεσπάσει στα social media μετά από βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε beach bar στη Ρόδο να μπαίνει με τα ρούχα στη θάλασσα και σχεδόν να κολυμπά για να παραδώσει την παραγγελία. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο νεαρός σερβιτόρος μπαίνει στη θάλασσα κρατώντας με τον δίσκο με τα φαγητά στους λουόμενους που κάθονται στην ξύλινη πλατφόρμα. 

Η ξεφτίλα της "ανάπτυξης" συμβαδίζει με τον εξευτελισμό που πρέπει να υποστεί ο σερβιτόρος για να σερβίρει τους "πελάτες". Η επιθεώρηση εργασίας είναι πλέον, θεσμικά, μια ημιθανής υπηρεσία. Η προστασία του αιγιαλού από το λιμενικό ανύπαρκτη. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής από το λιμενικό .. Welcome to Greece .. Welcome to Rhodes ..

Posted by Χρήστος Κανλής on Friday, June 30, 2023

Παρέμβαση Γεωργιάδη και Βαρβιτσιώτη 

Για το περιστατικό με τον νεαρό σερβιτόρο στη Ρόδο υπήρξε παρέμβαση του νέου υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει: «Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωση του σημειώνει ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ