Ελλαδα

Κολωνός: Ένας κατηγορούμενος στη φυλακή και τρεις ελεύθεροι με όρους

Όλοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κατάστημα του Ηλία Μίχου βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό
Βιασμός 12χρονης στο Κολωνό: Συνελήφθη 35χρονος © EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκε ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες

Με τον έναν από τους κατηγορούμενους για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό να οδηγείται στη φυλακή και άλλους τρεις να αφήνονται ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων, ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογητική διαδικασία ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτή που συνεχίζει την έρευνα για τα ραντεβού της φρίκης του κοριτσιού.

Μεταξύ των τεσσάρων που σήμερα βρέθηκαν ενώπιον του 14ου τακτικού Ανακριτή κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, ήταν και ο 63χρονος που στις αρχές του μήνα είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει ανήλικο κορίτσι. Ο εν λόγω κατηγορούμενος μετά την απολογία του, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, όπως συνέβη και με άλλους δύο από την ομάδα των τεσσάρων που απολογήθηκαν σήμερα.

Η απόφαση των δικαστικών λειτουργών ήταν διαφορετική για τον 46χρονο κατηγορούμενο, με καταγωγή από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Στους τρεις κατηγορούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι που για τον 63χρονο ορίστηκε η υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα αλλά και η απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας με την 12χρονη. Για τον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα. Τέλος για τον 82χρονο κατηγορούμενο ορίστηκε μόνο ο όρος της απαγόρευσης επικοινωνίας με το κορίτσι.

Κολωνός: Αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή όσα τους αποδίδονται. Ο 63χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει την ανήλικη, δεν γνωρίζει τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης Ηλία Μίχο και πως δεν πλησίασε ποτέ την 12χρονη με το αυτοκίνητο του , όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί εναντίον του. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο για το οποίο αναφέρεται το κορίτσι στην κατάθεση του , το αγόρασε σε μεταγενέστερο χρόνο από τον περιγραφόμενο στο κατηγορητήριο.

Αντίστοιχα 43χρονος αρνείται το κατηγορητήριο, ότι δηλαδή προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Όπως φέρεται να είπε απολογούμενος, στην συγκεκριμένη επιχείρηση εργάζεται μόνο το πρωί και επιπλέον το πρατήριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών, φέρεται να δηλώνει ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Ο γηραιότερος των κατηγορουμένων, φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ , ενώ όπως είπε δεν γνωρίζει τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης ,κατηγορούμενο για μαστροπεία, Ηλία Μίχο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ