Ελλαδα

Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Οδηγούνται το Σάββατο στον εισαγγελέα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό
© Eurokinissi

Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης - Οδηγούνται το Σάββατο στον εισαγγελέα

Ακόμη δύο άνδρες που φέρονται να βίασαν την 12χρονη, θύμα του κυκλώματος παιδοβιαστών στον Κολωνό, συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα, Παρασκυή (23/6).

Πρόκειται για έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, γεννημένο το 1991 και έναν αλβανικής υπηκοότητας γεννημένο το 1980. 

Τους δύο άνδρες αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση, την έβδομη κατά σειρά, από την οποία προήλθαν και οι τέσσερις συλλήψεις νωρίτερα χθες, Πέμπτη, το απόγευμα, μεταξύ των οποίων ένας 82χρονος άνδρας.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Σάββατο στον εισαγγελέα Αθηνών.

Έλαβαν προθεσμία οι 4 νέοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

Νωρίτερα σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών οδηγήθηκαν οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι για τα ραντεβού της φρίκης με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις συνελήφθησαν μετά από εντάλματα του 14ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, οπότε και θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ