Ελλαδα

Ζημιές από τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες στην Αχαΐα (βίντεο)

Κλειστός δρόμος από φερτά υλικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζημιές από τις ισχυρές βροχές και και το χαλάζι και στα Καλάβρυτα
© kalavrytanews.gr

Κακοκαιρία στην Αχαΐα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Ζημιές σε σπίτι και δρόμους

Κακοκαιρία πλήττει περιοχές της Αχαΐας από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (25.6). Το χαλάζι και η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσαν προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας, προκαλώντας ζημιές σε σπίτια.

Σύμφωνα με το tempo24.news, στο χωριό Ελαιώνας υπάρχουν ζημιές σε στέγες, ενώ πολλές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Την ίδια ώρα, έκλεισε ο δρόμος Πούντας - Καλαβρύτων από πτώσεις φερτών υλικών σε τρία σημεία, λίγο πριν το Μέγα Σπήλαιο από Καλάβρυτα και μετά το τούνελ προς Πούντα, μετά τη σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα.

Έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι σε πολλά χωριά έχουν προκαλέσει πολλές υλικές ζημιές. Έχουν ξηλωθεί τέντες και κεραμοσκεπές. Στο χωριό Ελαιώνας έχει κοπεί και το ρεύμα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην Κλειτορία Καλαβρύτων. «Σε συνεργαζόμενους εργολάβους ήδη αναθέσαμε να ανοίξουν τους δρόμους από κατολισθήσεις στη Ζαρούχλα και στην Πούντα Καλαβρύτων. Η εντολή είναι για άμεση παρέμβαση. Φαινόμενα που δεν είχαμε ούτε τον χειμώνα», τόνισε σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ 1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ