Ελλαδα

Αυξημένη η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Επιστρέφουν οι ετεροδημότες

Πού υπάρχουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023 - Αυξημένη η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Εκλογές 2023 - Αυξημένη η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου - Επιστρέφουν οι ετεροδημότες

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση καθώς τον δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει όσοι ταξίδεψαν για να ψηφίσουν στις σημερινές εκλογές

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τη Νέα Πέραμο και προβλήματα ανά διαστήματα.

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής, αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από το Κρυονέρι μέχρι τον Άγιο Στέφανο ανά διαστήματα στο ρεύμα της καθόδου. Μποτιλιάρισμα επικρατεί στο ίδιο ρεύμα, στο ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο ίδιο ρεύμα, στο ύψος πριν τα διόδια των Αφιδνών, για λίγα χιλιόμετρα, καθώς φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η επιστροφή των ετεροδημοτών.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′ – 15′ από κόμβο Παιανίας έως κόμβο Μαραθώνος αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′ – 10′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου.

Ομαλή είναι η κυκλοφορία μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας αλλά αυξημένη είναι η κίνηση μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως δείχνουν τα δεδομένα, αρκετοί ετεροδημότες, αφού ψήφισαν, επέλεξαν να επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που πήγαν το πρωί για μπάνιο και γυρνούν για να ψηφίσουν, καθώς οι κάλπες κλείνουν στις 19:00.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ