Ελλαδα

«Από την εξέταση DNA θα δούμε τι συνέβη και από ποιους»: Σε αναμονή στοιχείων οι αρχές για το έγκλημα στην Κω

Τι υποστηρίζει ο συγκάτοικος του 32χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το 27χρονο θύμα της άγριας δολοφονίας στην Κω
© facebook

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Η σημασία της εξέτασης DNA και το υλικό από τα νύχια της Αναστάζια - Η θέση του συγκατοίκου του 32χρονου

Το πρώτο αποτέλεσμα από τις εξετάσεις DNA έδειξε ότι πράγματι η σορός που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σκεπασμένη με χορτάρια και κλαδιά στην Κω ανήκει στην 27χρονη Αναστάζια που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας. Η μητέρα της 27χρονης την είχε αναγνωρίσει από ένα δαχτυλίδι που φορούσε, καθώς το πτώμα της βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή του αποτελέσματος της εξέτασης DNA από τα νύχια του θύματος, που φαίνεται ότι θα δείξει τον δολοφόνο και θα κρίνει την τύχη του 32χρονου βασικού υπόπτου που έχει ήδη προφυλακιστεί

Σε δηλώσεις του στο Mega ο Δημήτρης Γαλεντέρης εξήγησε γιατί τα αποτελέσματα του DNA θα είναι κομβικά για την εξέλιξη της υπόθεσης. «Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν το αποτελέσματα του DNA για να δούμε ποια είναι τα άτομα, πόσα και τι ακριβώς συνέβη. Θα έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της υπόθεσης. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη. Κατά τα άλλα η συσκευασία του πτώματος και η τοποθέτηση σε αυτό το σημείο είναι αντιφατική γιατί είναι πιο μελετημένη σαν πράξη (σ.σ η κάλυψη του σώματος σε αντιστοιχία με την τοποθεσία κοντά στο σπίτι του 32χρονου). Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει σε αυτή την υπόθεση, είναι πως είναι πολύ δύσκολο να έχει γίνει από ένα άτομο η μεταφορά», είπε ο κ. Γαλεντέρης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctidu3m4hbs9)

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Η Μαρτυρία του Συγκατοίκου

Μιλώντας στο «Live News», ο συγκάτοικος του 32χρονου ισχυρίστηκε ότι γυρίζοντας στο σπίτι στο οποίο φιλοξενούσε τον βασικό ύποπτο, τον βρήκε να πίνει μπύρες με την 27χρονη Αναστάζια. Ο ίδιος δηλώνει πως τον κάλεσε να πάρει την κοπέλα και να φύγει από το σπίτι κάτι που ισχυρίζεται πως συνέβη, όταν ο ίδιος έπεσε για ύπνο και τους άκουσε να φεύγουν με το μηχανάκι. Οι κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σπίτι, έχουν καταγράψει τη 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι, όχι όμως και να βγαίνει.

«Ήταν εδώ εκεί στην καρέκλα έκατσε. Δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Ένα μήνα δεν δουλεύει. Όταν αυτός έφερε την κοπέλα εγώ ήμουν έξω. Όταν την είδα, επειδή δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, είπα πάρε την κοπέλα και φύγε. Δεν μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά. Εμένα δεν μου αρέσει τέτοια δουλειά. Έπιναν μαζί μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ του είπα «γιατί έφερε το κορίτσι; Ποια είναι; Εγώ πρώτη φορά τη βλέπω». Και μου λέει «είναι friend». Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Του είπα «φύγε απ’ εδώ. Δεν θέλω το κορίτσι εδώ. Παρ’ το και άφησέ το από εκεί που την πήρες. Λέει εντάξει μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 11 η ώρα. Ξαναξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και λέω που είναι ο μ@…. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα να μην πέσει κάτω. Γι αυτό τον πήρα τηλέφωνο. Ξαναξύπνησα στις 2 και ακόμα δεν ήταν σπίτι», δήλωσε ο συγκάτοικος του 32χρονου βασικού υπόπτου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctidshitt8mx)

Διαβάστε περισσότερα για το έγκλημα στην Κω

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ