Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας και Παραλιακή

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολύ αυξημένη κίνηση σε Κηφισό, έξοδο Λεωφόρου Αθηνών και Σχιστού
© EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας και Παραλιακή - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι τη Λαχαναγορά του Ρέντη.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του κόμβου της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και την έξοδο στην Εθνική.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού μέχρι και τη συμβολή της με τη Μιχαλακοπούλου.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και αυξημένη κίνηση από Καρέα προς Ηλιούπολη.
Αυξημένη κίνηση σε Φιλολάου, Υμηττού, άνοδο Λ. Συγγρού από Άγιο Σώστη μέχρι Διάκου και στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού Μετρό Άλιμος.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από σταθμό Μετρό Ευαγγελισμός μέχρι το Σύνταγμα και στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τη Μαρίνα Φλοίσβου και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Βεΐκου και προς Λ. Γαλατσίου και προς τη Λ. Καποδιστρίου.
Δύσκολη η έξοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια και από τη Λ.Σχιστού έως τον Σκαραμαγκά.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

κινηση0910

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ