- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία στον Βόλο παρά το τριήμερο πένθος
«Το δικό της πένθος δεν κρατάει τρεις μέρες»
Ναυάγιο στην Πύλο - Νατάσσα Μποφίλιου: Έδωσε συναυλία στον Βόλο παρά το τριήμερο πένθος
Παρά το τριήμερο πένθος που κήρυξη η κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων συναυλιών, η Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε να ανέβει στη σκηνή στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο, την Πέμπτη 15 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η Νατάσσα Μποφίλιου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ναυάγιο της Πύλου.
«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» είπε η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο».
«Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα. Δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε», ακούγεται να λέει η Νατάσσα Μποφίλιου.
«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε, η Μποφίλιου, επιστρέφοντας στην κανονική ροή του προγράμματός της και στην ολοκλήρωση της συναυλίας της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το Πολεμικό Ναυτικό θα καλωσορίσει τη φρεγάτα
Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία στα ταξί
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.